Категорії Інформація
Каси Додати подію
Rock MOZART Le Concert
31 травня 2022

Rock MOZART Le Concert

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Кіровоградська обласна філармонія
м. Кропивницький, вул. Кавалерійська, 8

Про подію

Rock MOZART Le Concert у Кропивницькому!

24 листопада 2021 року в Кіровоградській обласній філармонії на вас чекає незабутнє видовище - рок-опера Rock MOZART Le Concert у Кропивницькому. Австрійський геній, музикант-віртуоз, найяскравіший представник Віденської класичної школи - це все про Моцарта.

Біографія Вольфганга Амадея Моцарта давно міфологізована. Цьому в тому числі сприяла і рання смерть композитора. Рок-опера Rock MOZART Le Concert - двогодинна вистава, в якій розповідається про найбільш важливі події в житті генія з Зальцбурга. Понад сто артистів виконають для вас 28 музичних творів, відтворюючи історію життя композитора. За допомогою музики розкажуть про непрості відносини Моцарта з батьком - теж музикантом. Не оминуть стороною зв'язок генія з сім'єю Вебер: Моцарт був закоханий в Алоїзію Вебер, навіть хотів одружитися на ній, але його дружиною стала її сестра Констанція. Моцарт і Сальєрі - два імені, навіки прив'язані одне до одного. Більше про їх суперництво та відносини, які породили чутки про вбивство австрійського віртуоза, можна буде дізнатися завдяки рок-опері Rock MOZART Le Concert.

Рок-опера в Кіровоградській обласній філармонії

Світова прем'єра рок-опери пройшла у Парижі в 2009 році та буквально закохала в себе глядачів. З того часу Rock MOZART Le Concert тріумфально гастролює по всій планеті, збираючи аншлаги в найкращих концертних залах світу. Сім прекрасних солістів за підтримки віртуозного симфонічного оркестру, рок-групи та хору занурять вас в неповторну атмосферу і розкажуть про долю музичного генія

Щоб потрапити на Rock MOZART Le Concert в Кропивницькому, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше сучасних концертів в афіші Кропивницького дивіться на сайті Контрамарки.

Куди піти в Кропивницькому? На рок-оперу Rock MOZART Le Concert!

  1. Дізнайтеся більше про життя свавільного австрійського генія.
  2. Почуйте шедеври світової музики.
  3. Побачте мюзикл світового рівня
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код