Категорії Інформація
Каси Додати подію
Notre Dame de Paris Le Concert
02 березня 2022

Notre Dame de Paris Le Concert

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Кіровоградська обласна філармонія
м. Кропивницький, вул. Кавалерійська, 8

Про подію

"Собор Паризької Богоматері” у Кропивницькому!

2 березня 2022 року у Кіровоградській обласній філармонії відбудеться показ концертної версії мюзиклу Notre Dame De Paris Le Concert.

У це непросто повірити, але за сюжетом в "Соборі Паризької Богоматері" ховається ще одна романтична історія - про любов до архітектури. Річ у тому, що Віктор Гюго писав свій роман з метою привернути увагу французів до пам'ятників архітектури, особливо готичної. На той момент той же Собор Паризької Богоматері місцями досить безжально реконструювали, буквально знищуючи оригінальні частини будівлі. Гюго написав роман і не тільки знесмертив своє ім'я, але й змусив жителів Франції пишатися Нотр-Дамом. А, отже, й ставиться до нього дбайливо, з великою повагою.

Але мільйони читачів, кіноглядачів і цінителів опери люблять цей твір з інших причин. Кого не зачепить повна трагічності та року історія любові трьох чоловіків до вуличної танцівниці Есмеральди? Або її власне нерозділене кохання? Париж - місто кохання, але не всі романтичні історії закінчуються щасливо.

Концертна версія мюзиклу "Notre Dame De Paris"

Мюзикл Notre Dame De Paris був створений у самому кінці XX століття і з перших же днів почав свій тріумфальний хід по світових сценах. Приголомшливий успіх легко пояснюється - крім потужної літературної основи Notre Dame De Paris чудово поставлений.

Переконайтеся у цьому  особисто, відвідавши Notre Dame De Paris Le Concert. У виставу залучені 160 акторів. Для правдивості і відтворення справжніх натовпів на площах столиці Франції меншої кількості людей могло б не вистачити. Всі артисти забезпечені унікальними костюмами, що дозволяють повірити, що перед нами дійсно Париж у 1482 році. Скрупульозна увага до дрібниць робить цей мюзикл унікальним. Освітлення, сценографія - все на світовому рівні. Як і робота 7 солістів, рок-групи, хору та симфонічного оркестру. І звичайно ж,  Notre Dame De Paris Le Concert знаменитий своєю чудовою музикою. Як мінімум пісню "Belle" чули навіть ті, хто не знайомий ні з романом, ні з мюзиклом. Доторкніться до Легенди та станьте її частиною з Notre Dame De Paris Le Concert.

Щоб потрапити на концертну версію мюзиклу Notre Dame De Paris Le Concert у Кропивницькому, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. Ще більше концертів в афіші Кропивницького шукайте у нас на сайті.

Куди піти в березні у Кропивницькому? На Notre Dame De Paris Le Concert!

  1. Грандіозне шоу.
  2. Велика історія кохання.
  3. Музика, що стала сучасною класикою.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код