Категорії Інформація
Каси Додати подію
"На полі крові" Л.Українка
09 листопада 2021

"На полі крові" Л.Українка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького
вул. Театральна, 4

Про подію

“На полі крові” в Кропивницькому!

29 квітня і 12 травня 2021 року в Музично-драматичному театрі відбудеться вистава “На полі крові” в Кропивницькому! Прем'єра цього року була підготовлена до Дня народження видатної громадської діячки і письменниці Лесі Українки і створена за мотивами її драматичної поеми.

Доля зрадника людства Юди вже кілька тисячоліть турбує митців у різних жанрах та знаходить відгук в серцях людей. Леся Українка теж вирішила творчо осмислити цю біблійну історію.

Вистава-апокриф

Зрада - центральна тема цього твору і через персонажа Юди ми отримуємо можливість доторкнутись до містичного у світосприйнятті поетеси. Однак постановка виходить за межі конкретних постатей і торкається проблеми зради як такої. Всі знають, що зраджувати погано. Але в різних проявах і вимірах це явище неможливо викорінити у людському суспільстві. Ба більше, зрадники завжди намагаються виправдати себе, до чого б не призвів їхній вчинок.

Ця робота - режисерський дебют актора театру Євгена Скрипника. Щоб потрапити на виставу “На полі крові” в Кропивницькому, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Яку нову постановку подивитись в Кропивницькому? Виставу “На полі крові”!

  1. Прем'єра 2021 року
  2. Цікавий жанр та нестандартне  режисерське рішення
  3. Класичний твір української літератури
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код