Категорії Інформація
Каси Додати подію
"ЛИШАТИСЯ  (НЕ)   МОЖНА" Херсонський театр ім. М.Куліша
04 грудня 2022

"ЛИШАТИСЯ (НЕ) МОЖНА" Херсонський театр ім. М.Куліша

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького
вул. Театральна, 4

Про подію

Запрошуємо на документальну виставу "Залишатися (не) можна" 

У грудні на сцені Кропивницького обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького буде представлено виставу "Залишатися (не) можна".

"Залишатися (не) можна" - це спільний проект Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша та Київського Національного академічного драматичного театру ім. Л. Українки. Він створений, щоб розпалити в душах українців ще більше сили для боротьби, а також розкрити правду про те, що трапилося в окупованому Херсоні.

Уже зараз квитки на документальну виставу доступні на сайті "Kontramarka". Тож купити квиток ви можете без зволікань, так само як і подивитися інші події в Кропивницькому.

Сюжет із реального життя

Театральна постановка "Залишатися (не) можна" ґрунтується на реальних подіях, про людей та їхні долі, які жили в окупованому Херсоні. 

Попри всю складність і болючість теми, вистава розкриє й інші явища. Наприклад, чому багато людей залишилися в Херсоні, незважаючи на всі загрози з боку російських військ. Повірте, це варто подивитися і послухати.

Вистава "Залишатися (не) можна" не обіцяє яскравих спецефектів і декорацій, адже вони тут не потрібні. Головний інструмент театральної дії цього разу лише 7 стільців, рупор і слово... 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код