Категорії Інформація
Каси Додати подію
Христина Соловій
25 березня 2023

Христина Соловій

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Кіровоградська обласна філармонія
м. Кропивницький, вул. Кавалерійська, 8

Про подію

Патріотичний концерт Христини Соловій у Кропивницькому

У Кіровоградській обласній філармонії 4 березня виступить співачка Христина Соловій в рамках туру «Українська лють». В день концерту українська пташка заспіває пісні, які були написані під час війни, а також старі хіти.

Подія спрямована на те, щоб підтримати українців в тяжкі часи та допомогти українським воїнам. Тому купуючи квитки, кожна людина робить внесок у майбутню перемогу України та пришвидшує її.

Про концерт лемківської принцеси

Христину Соловій називають лемківською принцесою, бо більша частина музичних творів на зорі її діяльності складалася з лемківських пісень. Сьогодні композиції співачки стали відображенням сучасної дійсності, в яких оспівується життя та боротьба українського народу.

Пісня «Українська лють», така ж назва майбутнього концерту, стала для українців символом спротиву, а кожна інша – це зброя, яка спроможна ще міцніше об’єднати націю.

Під час концерту у Кропивницькому Христина Соловій заспіває сингли воєнного часу, нові та старі свої твори. Кожна композиція присвячена українцям, а частина прибутку буде направлена на закупівлю військової амуніції, автівок та медичного спорядження.

Приходьте на концерт Христини Соловій та інші події обласної філармонії у Кропивницькому.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код