Категорії Інформація
Каси Додати подію
"Вічний закон материнства" В.Винниченко
11 січня 2024

"Вічний закон материнства" В.Винниченко

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького
вул. Театральна, 4

Про подію

У липні 2020 року видатному українському письменнику, драматургу, художнику, політику та громадському діячеві Володимиру Винниченку виповнилось 140 років від дня народження.

Театр імені Марка Кропивницького не може стояти осторонь від такої події. Втілення на сцені творів письменника, зокрема п’єси «Закон»  – «найкращий внесок, який може зробити театр у вшануванні великого українця. Подарувати довге сценічне життя п'єсі, матеріалізувати ідеї, думки та сподівання автора, дарувати їх глядачу - ось покликання і висока честь, яка нам випадає.

Володимир Винниченко драматург непростий, нелінійний. Своєю творчістю він вивчав новітню людину, яку народила новітня історія XX століття. З її складною внутрішньою будовою, потребами, поглядами та новим відчуттям свободи та її меж. Ця людина почала діяти, змінювати оточуючий світ, переважно руйнуючи його та існуючий порядок. Та виявилося, що в першу чергу руйнувала себе… Ця тема і стала головною в драматургії Володимира Винниченка.

Світ його п’єс – це неповторна творча лабораторія, в якій людина потрапляє у надзвичайно важкі обставини та змушена вирішувати такі завдання, які до цього не вирішував ніхто на Землі.

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код