Категорії Інформація
Каси Додати подію
СУХІШВІЛІ sold out
10 березня 2022

СУХІШВІЛІ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Кіровоградська обласна філармонія
м. Кропивницький, вул. Кавалерійська, 8

Про подію

Дорогі наші Українці!

Весь великий Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ» з великим нетерпінням чекав зустрічі з Вами на Концертах!

Сьогодні ми знаходимося в Україні і до останнього були готові виступати для Вас!

Але через порушення кордонів України російськими військами та запровадження воєнного стану, наразі проведення Концертів є неможливим.

Концерти «СУХІШВІЛІ» в Україні обов’язково відбудуться у більш безпечний час під мирним небом! Зберігайте спокій та бережіть себе та своїх близьких!

Висловлюємо Вам величезну підтримку, віримо в Україну!

З Любов’ю, Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ»

"Сухішвілі" в Кропивницькому!

10 березня 2022 року у Кіровоградській обласній філармонії відбудеться неймовірний концерт Національного балету Грузії “Сухішвілі” в Кропивницькому! Весна - це особливий час, коли ми ніби відчуваємо крила за спиною. А от артисти славетного ансамблю готові кинути виклик усім законам гравітації і буквально злетіти у небо! Не секрет, що провідні критики порівнюють цей колектив з шаленим ураганом і називають його “восьме чудо світу”.

Артисти “Сухішвілі” давно здобули визнання на провідних сценах. Завіса міланського театру La Scala здіймалася 14 разів після їх виступу, що може посперечатися з досягненням оперної зірки Енріке Карузо.

Національний балет Грузії у Кіровоградській філармонії

Легендарний колектив є не тільки втіленням високої професійності. “Сухішвілі” - хранитель національних традицій танцю та справжнє культурне надбання країни. Про них неодноразово знімали документальне кіно, вони стали героями книг та культурним феноменом. Недарма вже три покоління поспіль магія цього танцю народжується під керівництвом представників однієї династії професіоналів.

Наше масштабне шоу відбувається у живому супроводі оркестру та рідкісних музичних інструментів. Для втілення яскравих номерів було створено 2500 оригінальних костюмів, а рівень хореографії танцівників сягає недосяжних висот. Якщо ви досі не бачили справжнього дива, цей час настав!

Національний колорит та запальна енергія Національного балету Грузії торкнеться кожного серця в залі! Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт грузинського балету “Сухішвілі” в Кропивницькому, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Кропивницького шукайте на нашому сайті.

Що подарувати дівчині на Восьме березня в Кропивницькому? Квитки на балет “Сухішвілі”!

  1. Високе мистецтво національного танцю
  2. Запальні мелодії у живому виконанні
  3. Грузинська харизма і колорит
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код