Категорії Інформація
Каси Додати подію
Кохання панночки
16 березня 2024

Кохання панночки

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького
вул. Театральна, 4

Про подію

Рок-опера "Кохання панночки" у Кропивницькому

Кіровоградський музично-драматичний театр знову тішитиме гостей та мешканців Кропивницького рок-оперою "Кохання панночки". Пройде вистава 8 січня.

Постановка "Кохання панночки" створена по п'єсі М. Кропивницького за мотивами повісті М. Гоголя "Вій". Тож на виставі глядачі зустрінуться з містичними та таємничими силами, стануть свідками історії кохання між Панночкою та Хомою Брутом.

Як і де замовити квиток? Вже доступні квитки до купівлі та викупити їх можна на цій сторінці онлайн. Коли буде проведено оплату, за кілька хвилин на електронну пошту надійдуть офіційні квитки.

Також ми пропонуємо подивитися інші вистави міста Кропивницького.

Вій здасться не таким страшним

Команда Кіровоградського театру вирішила поставити незвичайну театральну постановку за класикою. Тепер "Вій" покажуть у рок-форматі, де всі музичні партії виконуються наживо. А ось сюжет залишиться практично колишнім. Щоправда, образи тут не викликають такого страху, як у класичному варіанті, і в основі сюжетної лінії — кохання Панни та Хоми. 

Завдяки чудовій грі акторів, їхній майстерності, образи головних героїв розкриваються тонко. Так, щоб показати темний і світлий бік Панни, героїню грають дві актриси. У кожної сторони є свій "загін" героїв: у світлої — няня і дівки; у темної — Вій, лицар, крила. У Хоми теж є люди, які його підтримують — друзі, такі ж бурсаки, як і він.

Отже, вистава пропонує все, що любить сучасний глядач — кохання, драйв, містика і таємниці. Тож вона заслуговує на вашу увагу. Приходьте! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код