Категорії Інформація
Каси Додати подію
07 квітня 2024

Кайдашева сім'я

Ціна: 150-300 грн

Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького
вул. Театральна, 4
Купити квиток
150-300 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Кайдашева сім'я"

Тривалість події — 140 хвилин.
07 квіт., неділя

Про подію

“Кайдашева сім'я” в Кропивницькому!

У Театрі Корифеїв відбудеться класична українська комедія “Кайдашева сім’я” в Кропивницькому за мотивами твору Івана Нечуя-Левицького. За півтора століття життя навколо докорінно змінилось, а нерідке бажання зробити нестерпним існування ближнього родича залишилось тим самим. Кайдашихи тепер ведуть свої війни у теплих квартирах зі зручностями і ділять не грушу, а будинки, машини і дітей. Засоби ведення такого обопільного морального знищення теж стали дорожчими і  більш функціональними.

Українська комедія

Наша постановка - це сміх крізь сльози і сльози від сміху, адже ситуації у цій виставі -  копія самого життя, де за дрібницями так легко загубити головне: співчуття, доброту і любов до того, хто поруч. І яка ж українська родина обходиться без пісні, без особливого поетичного сприйняття світу, що не залишає українців навіть у важких життєвих обставинах, які часто вони створюють собі самі?!

Щоб потрапити на виставу “Кайдашева сім’я” в Кропивницькому, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Чому варто піти на виставу “Кайдашева сім’я”?

  1. Вічний конфлікт батьків і дітей
  2. Один з найбільш відомих творів української літератури
  3. Колоритні персонажі та справжні українські характери
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код