Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ціна життя
12 травня 2024

Ціна життя

Ціна: 150-300 грн

Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького
вул. Театральна, 4
Купити квиток
150-300 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Ціна життя"

Тривалість події — 120 хвилин.
12 трав., неділя

Про подію

Часто життя сприймається кожним з нас як даність, як частина звичайного буття. Проте це не так. І найбільше це усвідомлюється в складні буремні часи.

«…Якби за Вітчизну не доводилося платити життям… Якби за честь, за правду, за волю не платили життям, вони б не мали такої величезної, такої страшної ціни.»

Кожен з героїв вистави свого часу робить вибір, заради чого потрібно жити. Але найскладнішим є вибір матері, яка мусить заплатити власну ціну, – відпустити останнього сина на війну. Проте «матері ніколи жодних війн не розпочинали» і «завжди тільки розплачуються за них власними дітьми». Вибір матері є найскладнішим, оскільки «страшенно почесно померти в ім'я чогось», але «ніхто не думає про тих, хто втрачає героїв».

Вистава «Ціна життя», за п’єсою Карела Чапека «Мати», що була написана в часи, коли фашизм лише починав поширюватись Європою, на жаль, стає актуальною і в наші дні і для нашої країни. Її місія – спонукати глядачів на роздуми, штовхати їх до пошуку відповідей на  фундаментальні, хоч і болючі, запитання.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код