Категорії Інформація
Каси Додати подію
Борис Гребенщиков
18 лютого 2021

Борис Гребенщиков

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Кіровоградська обласна філармонія
м. Кропивницький, вул. Кавалерійська, 8

Про подію

Борис Гребенщиков в Кропивницькому!

18 лютого 2021 року у Кіровоградській обласній філармонії відбудеться концерт Бориса Гребенщикова в Кропивницькому. БГ вже 67 років, а гурту “Акваріум” - майже 50! Попри це гурт не втрачає своєї актуальності вже протягом кількох поколінь і знаходить все більше  прихильників та слухачів.  Секрет - у постійному розвитку музикантів і готовності до експериментів з музичними стилями і напрямками. Філософські балади, ліричні композиції, протестний рок-н-рол - це все про “Акваріум”!

Концертна програма “Двері Трави”

Пісні, які прозвучать під час цієї зустрічі, результат осмислення багатьох років творчої діяльності. Пісня “Двері Трави” була написана понад 40 років тому, ще дуже молодим Борисом Борисовичем. На пошуки звучання витратили чимало літ, аж поки у 2017 році пісня не  побачила світ у зовсім іншому аранжуванні, і не дала назву новому концерту БГ.  Тепер цей виступ побачать шанувальники Борис Гребенщикова в Кропивницькому.

Щоб потрапити на концерт Бориса Гребенщикова в Кропивницькому, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 450 до 1190 гривень. Ще більше подій шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти к Кропивницькому ? На концерт Бориса Гребенщикова! 

  1. Сам БГ у вашому місті!
  2. Незабутні враження від живого виступу
  3. Філософські думки у музичному супроводі

Борис Гребенщиков пісні:

  • Вон Вавилон
  • Баста Раста
  • Пришёл пить воду
  • Поутру
  • Поезд В Огне
  • Вечное Возвращение
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код